سپس آن را با مقداری آب بخار پز کنید یا بدون آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخت اسفناج ها را کاملا ساطوری کنید تا حدی که مثل سبزی کوکو ریز شوند.(میتوانید قبل از پخت آنها را ساطوری کرده و بعد بخارپز کنید)
چگونه کیک اسفناج درست کنیم
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۲ نفر
بیکینگ پودر۲قاشق چایخوری
آرد۱لیوان
خامهنصف لیوان
اسفناج۲۵۰گرم
تخم مرغ۳عدد
شیرنصف لیوان
کرهنصف لیوان (آب شده)
پنیر ریکوتانصف لیوان (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود.
سپس آن را با مقداری آب بخار پز کنید یا بدون آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
بعد از پخت اسفناج ها را کاملا ساطوری کنید تا حدی که مثل سبزی کوکو ریز شوند.(میتوانید قبل از پخت آنها را ساطوری کرده و بعد بخارپز کنید)
شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تا یکدست شوند و بعد آن را به اسفناج اضافه کرده و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغها را به مواد اضافه کنید.
آرد را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک کنید و بعد آرام آرام به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
پنیر ریکوتا را با چنگال کمی له کرده و با مقداری از آب مواد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد به مواد اضافه کنیدو آنها را آن قدر هم بزنید تا یکدست شوند.
کف قالب کیک را با کره چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید سپس داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.
نکات:
۲)در صورت تمایل به جای کره از روغن زیتون و به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.