آموزش و طرز تهیه خوراک ماهی اسنپر با سس تند آموزش آشپزی روز
میتوان ماهی اسنپر را با این ماهی ها جایگزین کرد: ماهی هالیبوت، ماهی کاد، ماهی کاد سیاه و حتی ماهی صخره زی.
طرز تهیه خوراک ماهی اسنپر با سس تند گوجه فرنگی و سبزیجات
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۲نفر
پیازچه۲ قاشق چایخوری (خرد شده)
جعفری۱ قاشق سوپخوری (خرد شده)
شوید۲ قاشق چایخوری (خرد شده)
گوجه فرنگی۴۵۰ گرم (کنسروی، پوست کنده و خرد شده)
زیتون۱/۳ فنجان (کالاماتا)
پوست پرتقال۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو۱ قاشق سوپخوری
سیر۲ حبه (ریز شده)
دانه فلفل قرمز۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چایخوری (له شده)
پیازنصف فنجان (خرد شده)
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
ماهی اسنپر۴۵۰ گرم (یا ماهی هالیبوت، ماهی کاد، ماهی کاد سیاه و حتی ماهی صخره زی.)
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
۱٫ یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. دو طرف ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس داخل روغن زیتون داغ بگذارید و هر طرف را ۳ دقیقه بپزید. ماهی بایستی کم نپخته باقی بماند. ماهی را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
طرز تهیه خوراک ماهیآموزش آشپزی روز
نحوه پخت خوراک ماهی
۲٫ شعله را کم کنید و روی متوسط بیاورید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شوند. ممکن است برای این کار لازم باشد باز هم روغن زیتون به تابه اضافه کنید. سیر و دانه فلفل قرمز را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. مواظب باشید سر نسوزد. سپس پوست لیمو و پوست پرتقال، زیتون و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی کف تابه را بتراشید.
۳٫ بگذارید سس به آرامی به جوش بیاید سپس سبزیجات را اضافه کنید و بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
۴٫ ماهی را دوباره داخل تابه قرار دهید تا پخت آن کامل شود و گرم شود. این کار ۱ دقیقه طول می کشد. سپس بلافاصله با یک برش لیمو سرو کنید و در صورت تمایل با مقدار دیگری سبزی تزئین نمایید.
نکته:
میتوان ماهی اسنپر را با این ماهی ها جایگزین کرد: ماهی هالیبوت، ماهی کاد، ماهی کاد سیاه و حتی ماهی صخره زی.