ابتدا مرغ را با استفاده از افزودنیهای دلخواه میپزیم و بعد به صورت ریش ریش در می آوریم.در ظرفی مناسب کمی رو غن داغ میکنیم و پیازها را نگینی کرده و در آن خوب سرخ میکنیم.
لبو پلو مجلسی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
مرغ۱کیلو
لبو۴عدد
اسفناج۱۰۰گرم (پخته)
برنج۴پیمانه
پیاز۱عدد
زعفران۱قاشق چایخوری (ساییده)
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا مرغ را با استفاده از افزودنیهای دلخواه میپزیم و بعد به صورت ریش ریش در می آوریم.در ظرفی مناسب کمی رو غن داغ میکنیم و پیازها را نگینی کرده و در آن خوب سرخ میکنیم.
سپس مرغ و ادویه را هم اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر ادویه به مشام برسد.در ظرفی مناسب لبوها را پخته و به صورت نگینی خرد میکنیم یا آنها را با رنده مخصوص به صورت خلالی در می آوریم .
اسفناج پخته را ریز میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در ظرف مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و از این مواد به صورت لا به لا استفاده کرده و برنج را دم می اندازیم و زعفران آب کرده را روی برنج میدهیم.لبوها را روی برنج میدهیم تا له نشوند و موقع کشیدن در ظرف به آرامی با مواد مخلوط میکنیم.