ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته و کمی مخلوط کنید تا کف کند سپس کره و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید.
کدو سبز و وانیل را به مواد افزوده و باز هم به خوبی مخلوط کنید(با همزن دستی).
آرد ، پودر کاکائو ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را باهم مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.
مخلوط مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه کنید. به این صورت که کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر.مواد را در یک جهت و به آرامی مخلوط نمایید.
گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید.
ته قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس ظرف را برگردانید و ارد اضافی را بتکانید.
مایه کیک را تا ۲سوم قالب داخل آن بریزید.
قالب را داخل فر به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت صبر کنید تا کیک خنک شود سپس آن را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته و کمی مخلوط کنید تا کف کند سپس کره و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید.
کدو سبز و وانیل را به مواد افزوده و باز هم به خوبی مخلوط کنید(با همزن دستی).
آرد ، پودر کاکائو ، نمک ، دارچین و جوش شیرین را باهم مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.
مخلوط مواد خشک و شیر را کم کم به مایه کیک اضافه کنید. به این صورت که کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آرد و کمی شیر.مواد را در یک جهت و به آرامی مخلوط نمایید.
گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید.
ته قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس ظرف را برگردانید و ارد اضافی را بتکانید.
مایه کیک را تا ۲سوم قالب داخل آن بریزید.
قالب را داخل فر به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت صبر کنید تا کیک خنک شود سپس آن را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
نکات:
۱)بهتر است روی کیک را با شکلات آب شده تزیین کنید.
۲)در نیم ساعت اول پخت کیک فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
۳)بهتر است گردوها را قبل از اضافه کردن به مواد کمی در آرد بغلتانید تا ته نشین نشود.