فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه
فلفل دلمه ای۳ عدد (زرد یا قرمز) |
گوجه فرنگی گیلاسی۸ عدد |
آب۲ لیوان (جوش) |
سیر۲ حبه (نازک حلقه شده) |
سبزیجات۱ دسته کوچک (تازه. ریحان، آویشن، جعفری) |
روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری |
نمک۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری (آسیاب شده) |
پنیر بز۹۰ گرم |
نان فرانسوی۱ قرص |

این فلفل دلمه ای های شکم پر که به طرز جذابی آسان هستند اگر به عنوان پیش غذا یا عذای سبک سرو شوند خیلی لذیذند. اگر نمی خواستید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی را باز کنید و حدود ۱ قاشق سوپخوری از آن روی هر نصفه فلفل بریزید.
طرز تهیه:
۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف یک تابه ی کم عمق یا سینی فر لبه دار را با ۱ قاشق سوپخوری چرب کنید.
۲٫ هر فلفل را نصف کنید سپس تخم ها و غشای آن را جدا کنید اما بگذارید شاخه اش به آن بچسبد.

۳٫ کف هر گوجه فرنگی با چافو یک علامت ضربدر رسم کنید سپس داخل یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آب جوش را روی گوجه فرنگی ها بریزید و بگذارید یک دقیقه بماند.

گوجه فرنگی ها را آبکش کنید سپس با استفاده از انگشتان پوست را از گوجه فرنگی ها جدا کنید.

گوجه فرنگی ها را ۴ قسمت کنید. آنها را به صورت مساوی بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.

۴٫ برش های سیر و سبزیجات تازه را بین نصفه فلفل ها تقسیم کنید.

باقیمانده ی روغن زیتون را قطره قطره روی نصفه فلفل ها بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. تابه را داخل فر قرار دهید و بگذارید فلفل ها ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بریان شوند. فلفل های پخته را داخل یک دیس بچینید. هر مقدار سسی که داخل تابه جمع شده را روی آنها بریزید. پنیر بز را خرد کنید و تکه تکه داخل هر نصفه فلفل قرار دهید و در کنار نان فرانسوی برشته سرو کنید.
