آموزش طرز تهیه سوپ سیب، سیب زمینی و هویج کاری شده
مواد اولیه :
هویج۲۴۰ گرم – ۴ عدد متوسط (پوست کنده و خرد شده) |
سیب۲ عدد بزرگ (پوست کنده و خرد شده) |
سیب زمینی۴۵۰ گرم (خرد شده) |
کرفس۱ ساقه (پوست کنده و خرد شده) |
پودر کاری۱ و نیم قاشق چایخوری |
دانه فلفل۱/۴ قاشق چایخوری (قرمز) |
نمک۱ قاشق چایخوری |
شیر نارگیل۴۵۰ گرم |
عصاره مرغ۲ فنجان |
خامه۱/۶ فنجان |
شیر۱/۶ فنجان |
آب لیمو۲ قاشق سوپخوری |
ماست۱/۴ فنجان (ساده) |
شویدبه مقدار لازم (اختیاری، خرد شده) |
بیسکویت۴ عدد (یا نان) |

درست کردن این سوپ هویج ساده است. مقدار زیادی هویج، کرفس، سیب و سیب زمینی را با کمی روغن زیتون داخل یک قابلمه ی بزرگ بریزید. آنها را بپزید تا کمی نرم شوند سپس پودر کاری را که یک ادویه ی هندی است و از ادویه هایی مانند گشنیز، دانه ی خردل، جوز و چند چیز دیگر درست شده است به آن اضافه کنید. این ادویه به غذا شیرینی، طعم دودی و عطر اضافه می کند.
طرز تهیه:
۱٫ یک روغن دان ۳ لیتری را روی شعله ی متوسط داغ کنید. سپس روغن زیتون و بعد هویج، سیب، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. ۵ تا ۸ دقیقه تا زمانی که سبزیجات و سیب شروع به آب انداختن کنند هم بزنید و بپزید.
۲٫ پودر کاری، دانه فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. ۲ دقیقه بپزید سپس شیر نارگیل و عصاره ی مرغ را اضافه کنید. بگذارید سوپ ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.

۳٫ با یک گوشت کوب برقی سوپ را مخلوط کنید تا خامه ای شود. سوپ را از روی شعله بردارید سپس مخلوط شیر و خامه و آب لیمو را اضافه کنید. بچشید و ادویه ها را در صورت نیاز اضافه کنید.

۴٫ سوپ را بین ۴ کاسه تقسیم کنید سپس روی هر کدام ۱ قاشق سوپخوری ماست و کمی شوید تازه ی خرد شده بریزید. با بیسکویت گرم یا نان سرو کنید.

منبع: sooran.com