داخل یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های نان تورتیلا را اضافه کنید و آرام آنها را بپزید تا قهوه ای و برشته شوند.
آموزش و نحوه تهیه خوراک گوشت با سس آنچیلادا
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۶ نفر
زیتونبه مقدار لازم (زیتون سیاه حلقه شده)
خامه ترشبه مقدار لازم
پنیر چدار۲ فنجان (رنده شده)
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
پیاز۱/۲ پیاز (خرد شده)
نان تورتیلا۱۵ عدد (تکه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری)
روغن کانولا۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
سس انچیلادا۵۶۵ گرم (سس انچیلادای قرمز)
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های نان تورتیلا را اضافه کنید و آرام آنها را بپزید تا قهوه ای و برشته شوند.
نان های تورتیلا را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی یک بشقاب بزرگ پوشیده از کاغذ حوله ای قرار دهید.
پیاز و گوشت چرخ کرده را به یک قابلمه انتقال دهید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا بپزند و پیاز ها نرم تر شوند. چربی های داخل قابلمه را به وسیله آبکش کردن بگیرید.
سس انچیلادا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و اجازه دهید به مدت دو دقیقه بجوشد. تکه های نان تورتیلا را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. روی آن ها پنیر را قرار دهید.
قبل از سرو خامه ترش و زیتون را روی پنیر قرار دهید و میل کنید.