طرز تهیه کیک آناناس برگردان
شکر دانه ای۱ فنجان – ۲۰۰ گرم |
آناناس۲۲۵ گرم (برش های به ضخامت ۱ سانتی متر) |
نمک۱/۴ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری |
دارچین۱/۲ (آسیاب شده) |
پوست لیموترش۲ قاشق چایخوری |
شکر قهوه اینصف فنجان – ۱۰۰ گرم |
کره۱۲ قاشق سوپخوری – ۱۷۰ گرم (بدون نمک، نرم شده) |
آرد۱ و نیم فنجان – ۲۱۰ گرم |
خامه ترشنصف فنجان – ۱۲۵ گرم (یا ماست ساده) |
تخم مرغ۲ عدد بزرگ (زرده و سفیده جدا) |

این یک کیک سبک و دوست داشتنی است که پختن آن آسان است. خمیر کیک با رایحه ی پوست مرکبات معطر شده است. ما از لیمو ترش استفاده می کنیم. خمیر بعد از آن روی لایه ای کره ی آب شده، شکر قهوه ای، دارچین گرم شده و تکه های آناناس غلتانده می شود. کیکی که آماده می شود سبک است و لایه ای از سس شکر قهوه ای روی خود دارد. ما ترجیح می دهیم اینجا از آناناس تازه استفاده کنیم زیرا طعمش از آناناس کمپوت شده رقیق تر است. اگر در تهیه ی آن مشکل دارید کمپوت آناناس هم جواب می دهد. فقط حواستان باشد کمپوتی با شربت رقیق انتخاب کنید.
طرز تهیه:
۱٫ طبقه ی توری فر را روی طبقه ی پایین آن قرار دهید و فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
۲٫ رویه را آماده کنید:
با استفاده از پشت قاشق، ۴ قاشق سوپخوری کره را کف یک قالب کیک پزی به شعاع ۲۲ سانتی متر پهن کنید. شکر قهوه ای و دارچین را به طور یکدست روی کره بپاشید. برش های آناناس را به صورت یک لایه ی یکدست روی کره و شکر بچینید.
۳٫ خمیر را درست کنید:
در یک کاسه ی بزرگ، ۸ قاشق سوپخوری کره ی باقیمانده، شکر دانه ای و پوست پرتقال را با همزن برقی با سرعت متوسط ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا سبک و پفکی شود.
۴٫ زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خمیر یک دست شود. لبه ها و کف کاسه را پاک کنید و سپس بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
۵٫ یک سوم آرد را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا فقط کمی رگه ی آرد دیده شود سپس باقی آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ و خامه ی ترش یا ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

۶٫ کیک را بپزید:
خمیر کیک را با قاشق روی آناناس ها بکشید سپس با یک کاردک خمیر را به شکل یک لایه ی یکدست در بیاورید. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
۷٫ کیک را ۵ دقیقه در قالب خنک کنید سپس یک چاقو دور لبه های آن بیندازید و کیک را داخل یک سینی قرار دهید تا خنک شود. اگر چند تکه آناناس به قالب چسبیده بودند با یک کاردک آنها را روی کیک قرار دهید. سپس کمی سس شکر قهوه ای چسبناک روی آنها بمالید.
۸٫ کیک را به صورت گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. باقیمانده ی کیک را می توانید تا ۳ روز در یخچال نگه دارید. می توانید برش های کیک را مجدداً ۱۰ ثانیه در ماکروویو گرم کنید.
نکات مهم:
دستور آشپزی جایگزین:
سیب! برای کیک سیب سر و ته به سادگی آناناس را با برش های سیب که در کمی آب لیمو غلتانده شده اند جانشین کنید.
آناناس باقیمانده:
علاوه بر استفاده از آناناس در سالاد میوه یا به تنهایی، می توانید برش های آناناس را کباب کنید یا با کره در تابه سرخ کنید و گرم با کمی خامه ی زده شده یا بستنی سرو کنید.

sooran.com