دستور پخت مربا نارنگی
من از نارنگی پاکستانی استفاده کردم که پوستش سفت تر بوده این مربا وقت و زمان و حوصله ی زیاد میخواد اما نتیجه ی عالی خواهد داشت. با ۱/۴ مقدار دستور شروع کنید . تا اول ببینید که خوشتون میاد یا نه؟ عکسها هم تقریبا مراحل رو نشون دادن
آموزش درست کردن مربا نارنگی با کارامل
آماده سازی :
۳۰ دقیقه
۶۰ دقیقه
موردمصرف : | دسر |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی خانوادگی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | متوسط |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم جهت تهیه مربای نارنگی کاراملی
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
نارنگی | ۲۰ | عدد | |
شکر | ۲ | کیلو گرم | |
آب | ۲ | لیتر | |
نمک | ۲-۳ | قاشق غذا خوری |
طرز تهیه : مربای نارنگی کاراملی
ابتدا روی هر نارنگی رو از قسمت بالا یک سوراخ ایجاد کرده من با کمک نی اینکارو کردم تا قسمت سفت و سفیدش کاملا بیرون اومد.
در یک قابلمه یا ظرف بزرگ آب ریخته و نارنگی هارو درونش ریخته به مدت ۴ الی ۵روز حتما هر دو سه ساعت آبش عوض کنید.چون خودتون میبینید که آب زرد رنگ میشه.
بعد از چندروز در یک قابلمه آب ریخته همراه با ۱ق غ نمک بجوشونید سپس نارنگیها رو درونش ریخته و مدت ۱۰دقیقه بجوشونید
بعد در آبکش ریخته و آب سرد روش بریزید دوباره آبجوش همراه با ۱ق دیگه نمک درست کرده و نارنگی رو ریخته ۵دقیقه بجوشونید دوباره در ابکش ریخته و بشورید.
در قابلمه دیگه شکر را همراه با دو لیتر آب بجوشونید تا شکر ذوب شود همراه با دو ق غ آبلیمو، تا شیره مناسب درست بشه نارنگی هارو ریخته ده دقیقه درونش بمونه و حرارت رو کم میکنیم و با قاشق زیرورو میکنیم تا شیره
همه جای نارنگی بره بعد گاز رو خاموش کرده میذاریم نارنگیها یک شب کامل درون شیره بمونه .
روز بعد با کفگیر نارنگیهارو خارج کرده شیره رو دوباره گرم کرده تا شروع به جوشیدن بکنه نارنگیهارو ریخته ده دقیقه دیگه بجوشه و دوباره یک شب کامل بمونه اینکارو چندبار ادامه داده تا شیره کاملا به خوردش بره .
نارنگی شما آماده ی سرو کردن مبباشد .