بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه خورش گشنیز دستور پخت خورش گشنیز

خورش گشنیز,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مجلسی 2015,دستور پخت خورش گشنیز,مدل مانتو دخترانه,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,مدل لباس زنانه,طرز تهیه خورش گشنیز,آموزش خیاطی,مدل لباس,عروس,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو 94,مدل مو زنانه,مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه 2015,طرز تهیه خورش گشنیز,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی,خورش گشنیز,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو تابستان 94,دستور پخت خورش گشنیز,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه خورش گشنیز دستور پخت خورش گشنیز

مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه‌، فلفل قرمز و گوشت را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه می‌‌دهیم تا گوشت بپزد. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس می‌‌کنیم و پس از این‌که گوشت کمی پخت به آن اضافه می‌‌نماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیب‌زمینی‌ها به خورش می‌‌افزاییم. پس از ۴۵ دقیقه که خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمک و زعفران را اضافه کرده و پس از کمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر می‌داریم.

دستور پخت خورش گشنیز

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۵نفر
روغنیک پیمانه
پیازیک عدد (بزرگ خرد شده)
سیر۱حبه (ریز شده)
گشنیز۱کیلوگرم (ساطوری شده)
سیب زمینی۳عدد
نمکبه میزان لازم
زعفرانیک قاشق سئپخوری (آب شده)
گوشتنیم کیلو
فلفل قرمز۱قاشق چایخوری
لیمو عمانی۴عدد

خورش گشنیز,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مجلسی 2015,دستور پخت خورش گشنیز,مدل مانتو دخترانه,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,مدل لباس زنانه,طرز تهیه خورش گشنیز,آموزش خیاطی,

 


خورش گشنیز یا آلوگشنیز خورشی خوشمزه و بسیار معروف در جنوب کشور و به خصوص اهواز است.این خورش در جنوب کشور به صورت خیلی تند سرو میشود.

طرز تهیه خورش گشنیز

مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه‌، فلفل قرمز و گوشت را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه می‌‌دهیم تا گوشت بپزد. لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس می‌‌کنیم و پس از این‌که گوشت کمی پخت به آن اضافه می‌‌نماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیب‌زمینی‌ها به خورش می‌‌افزاییم. پس از ۴۵ دقیقه که خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمک و زعفران را اضافه کرده و پس از کمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر می‌داریم.


نکــات:

۱)این خورش در خوزستان آلو گشنیز نامیده میشود و منظور از آلو(سیب‌زمینی) است. چون در سال‌های بسیار دور سیب‌زمینی از هندوستان وارد کشور شده بود، در جنوب کشور با نام آلوزمینی نامیده می‌شد.
۲)این خورش در جنوب بسیار تند سرو میشود و مقدار فلفل آن بیش از میزان ذکر شده است.
۳)بهتر است این خورش را با کته سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی با مرغ بادمجان پلو مجلسی

طرز تهیه ته چین سمنانی مدل مانتو

طرز تهیه خورش سیب آلو مدل مانتو

طرز تهیه کوکو مرغ با لوبیا مدل مانتو

طرز تهیه عدس پلو مجلسی مخلوط مدل مانتو

جدیدترین مدل کیک عروسی 2015 عروس

طرز تهیه ی سالاد آووکادو طرز تهیه سالاد 2015

طرز تهیه سالاد سیب زمینی 6 نفره مدل مانتو

آموزش طبخ خوراک سبزیجات رژیمی مدل لباس مجلسی 94

طرز تهیه شیرینی برای صبحانه شیرینی صبحانه