ابتدا حدود ۲سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی شکر(در حدی که شیرینی آن مناسب باشد)مخلوط کرده و داخل مایکروویو کاملا حل میکنیم(میتوانید به روش بن ماری هم این کار را انجام دهید).
قالب خود را چرب کرده و ۱۵دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.کف قالب مقدار خیلی کمی از محلول را ریخته و آن را به مدت ۵تا ۷دقیقه به فریزر منتقل میکنیم تا ژله “نیم بند شود.”
ظرف را از فریزر خارج کرده و ظرف بزرگتری(مثل قابلمه)را انتخاب کرده و داخل آن حوله قرار میدهیم.حال ظرف ژله را به صورت مورب روی حوله قرار میدهیم و توت فرنگی ها را کمی داخل آن فشار میدهیم طوری که مقدار کمی از توت فرنگی ها داخل ژله قرار گیرد.
حال روی ژله را تا حد دلخواه از محلول پر میکنیم در حدی که بعد از بسته شدن توت فرنگی ها کاملا فیکس شوند.
هر بسته ژله توت فرنگی را با ۳چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار میدهیم تا کاملا ذرات ژله حل شوند(میتوانید روی بخار کتری هم این کار را انجام دهید).حال بستنی را داخل اتاق قرار میدهیم تا کاملا روان شود .
کمی صبر میکنیم تا ژله از دما بیفتد اما نبندد.وقتی ژله حسابی خنک شد آن را با بستنی مخلوط میکنیم .ژله بستنی را روی محلول بسته شده ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.سپس ژله را با دقت و حوصله داخل ظرف برمیگردانیم.
ژله مجلسی بستنی شیک
آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۶ ساعت
مواد اولیه :
برای ۸نفر
پودر ژلاتین۱قاشق غذاخوری
گلاب۱قاشق غذاخوری
شکربه میزان لازم
توت فرنگیبه میزان لازم
بستنی۱ونیم لیوان (توت فرنگی)
پودر ژله۲بسته (توت فرنگی )
طرز تهیه:
ابتدا حدود ۲سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی شکر(در حدی که شیرینی آن مناسب باشد)مخلوط کرده و داخل مایکروویو کاملا حل میکنیم(میتوانید به روش بن ماری هم این کار را انجام دهید).
قالب خود را چرب کرده و ۱۵دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.کف قالب مقدار خیلی کمی از محلول را ریخته و آن را به مدت ۵تا ۷دقیقه به فریزر منتقل میکنیم تا ژله “نیم بند شود.”
ظرف را از فریزر خارج کرده و ظرف بزرگتری(مثل قابلمه)را انتخاب کرده و داخل آن حوله قرار میدهیم.حال ظرف ژله را به صورت مورب روی حوله قرار میدهیم و توت فرنگی ها را کمی داخل آن فشار میدهیم طوری که مقدار کمی از توت فرنگی ها داخل ژله قرار گیرد.
حال روی ژله را تا حد دلخواه از محلول پر میکنیم در حدی که بعد از بسته شدن توت فرنگی ها کاملا فیکس شوند.
هر بسته ژله توت فرنگی را با ۳چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار میدهیم تا کاملا ذرات ژله حل شوند(میتوانید روی بخار کتری هم این کار را انجام دهید).حال بستنی را داخل اتاق قرار میدهیم تا کاملا روان شود .
کمی صبر میکنیم تا ژله از دما بیفتد اما نبندد.وقتی ژله حسابی خنک شد آن را با بستنی مخلوط میکنیم .ژله بستنی را روی محلول بسته شده ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.سپس ژله را با دقت و حوصله داخل ظرف برمیگردانیم.
نکات:
۱)این ژله را با هر نوع میوه دلخواه میتوان تهیه کرد.تهیه این ژله با پرتقال و ژله پرتقالی بسیار شکیل است.
۲)در صورت تمایل به جای ژله بستنی ژله معمولی استفاده کنید اما سعی کنید رنگ آن بسیار تیره باشد(ژله شاتوت و بلوبری مناسبند)
۳)در صورت تمایل بعد از ژله بستنی از چند رنگ دیگر ژله هم زیر ژله استفاده کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.
۴)اگر ژله به راحتی روی ظرف برنگشت از سشوار استفاده کنید یا ظرف را چند ثانیه داخل اب گرم قرار دهید.
۵)به جای محلول اولیه میتوانید از نصف بسته ژله آلئه ورا نیز استفاده کنید