طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی با مرغ بادمجان پلو مجلسی
۱)بهتر است همه مواد با کره تفت داده شود.
۲)اگر دوست دارید سیب زمینی ها را نگینی سرخ کنید.
۳)هرچه زعفران این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.
۴)این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.
طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی مجلسی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۴نفر
برنج۲پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
بادمجان۲عدد
پیاز۱عدد
زرده تخم مرغ۲عدد
زرشک۵قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست۵قاشق سوپخوری
شکر۲قاشق غذاخوری
کره۱۰۰گرم
سیب زمینی۲عدد
زعفرانبه میزان لازم
دستور پخت بادمجان پلو
بادمجان پلو شیرازی مجلسی
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم .
مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم .
بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ میکنیم.زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.
نکات:
۱)بهتر است همه مواد با کره تفت داده شود.
۲)اگر دوست دارید سیب زمینی ها را نگینی سرخ کنید.
۳)هرچه زعفران این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.
۴)این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.