بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

نحوه تهیه پورک پنیر واسفناج مدل مانتو بهار 94

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس عروس 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس زنانه,مدل مانتو 2015

نحوه تهیه پورک پنیر واسفناج مدل مانتو بهار 94

۱ – ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود.  در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامه‌ای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه می‌کنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,

مواد لازم:

  • پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • خمیر فیلو: ۲۰ برگ
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره نرم شده: ۵۰ گرم
  • اسفناج: ۲۰۰گرم

روش تهیه:

۱ – ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود.  در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامه‌ای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه می‌کنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.

۲ – قالب‌های مافین به شکل دلخواه را چرب کرده و خمیر فیلو  را ورقه ورقه می‌اندازیم و لا به لای خمیر را کره ذوب شده با قلم‌مو  می‌زنیم.۵ لایه که انداختیم کافیست.

۳ – حال روی خمیر را از  مواد پنیری می‌ریزیم  و روی مواد را صاف کرده و اضافه خمیرها را بر می‌گردانیم و روی هر لایه خمیر را کره می‌مالیم تا همه به هم کاملا چسبیده شوند. روی کار را در نهایت کمی زرده تخم مرغ بمالید که این بخش کاملا سلیقه‌ای است و نمی توان حذف نمود.

۴ – حال قالب را در فر داغ شده ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا کاملا طلایی و برشته شوند.

۵ – بعد از خنک شدن بورک‌ها  آن‌ها را با ماست خامه‌ای سرو نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرزتهیه دسر موس لیمو مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه بیسکوییت جو رژیمی مدل مانتو بهار 94

آموزش پختن کیک باقلوا مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه کیک پنیری مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه باقلوا برشی بادام مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت نان نارگیلی مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه مافین نسکافه ای مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی لذیذ مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت مافین موز وشکلات چیپسی مدل لباس بچه گانه