بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرزتهیه دسر موس لیمو مدل مانتو بهار 94

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس عروس 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس زنانه,مدل مانتو 2015

طرزتهیه دسر موس لیمو مدل مانتو بهار 94

۲٫ یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,

 

• تعداد: ۴ تا ۶ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

آب لیموترش  یک عدد بزرگ
 آب لیموترش  یک عدد کوچک
 شکر  ۷۰ گرم
 زرده تخم‌مرغ  ۵ عدد
 پنیر خامه‌ای  ۲۵۰ گرم
 ورقه ژلاتین  یک و نیم عدد
 خامه زده شده  ۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه :
۱٫ در یک کاسه بزرگ آب لیموترش‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

۳٫ ژلاتین را در آب خیس کنید.

۴٫ وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار دهید و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند.

۵٫ ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

۶٫ ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آن‌ها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

۷٫ خامه و پنیر را اضافه کنید.

۸٫ وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

۹٫ مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

۱۰٫ مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.

۱۱٫ موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

نحوه تهیه بیسکوییت جو رژیمی مدل مانتو بهار 94

آموزش پختن کیک باقلوا مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه کیک پنیری مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه باقلوا برشی بادام مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت نان نارگیلی مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه مافین نسکافه ای مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی لذیذ مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت مافین موز وشکلات چیپسی مدل لباس بچه گانه

آموزش آشپزی پودینگ میوه مدل لباس بچه گانه