بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش پختن کیک باقلوا مدل مانتو بهار 94

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس عروس 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس زنانه,مدل مانتو 2015

آموزش پختن کیک باقلوا مدل مانتو بهار 94

بعد از شربت میتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم … برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد … بعد از اتمام کار آنرا به شکل مربع برش میزنیم. کیک باقلوا آماده است.

مناسب برای : جشن نامزدی
آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه
مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,
مواد لازم جهت تهیه کیک باقلوا برای ۸ نفر :

 تخم مرغ  ۳ عدد
 شکر ۱ پیمانه
 روغن  ۱/۳ پیمانه
 وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
 پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
 آرد سفید ۲ پیمانه
 بیکینگ پودر  ۲ قاشق چای خوری
 ماست یا شیر ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه کیک باقلوا :
مواد مزین:
۱ زرده تخم مرغ و ۱ ق چ زعفران آبکرده و ۱ ق غ پودر شکر

مواد شربت:
شامل ۲ پیمانه شکر …۱ پیمانه اب ….۱/۴ پیمانه گلاب ..زعفران حل شده ۲ ق غ …

فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم.

تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.
روغن را میریزیم و ۱ دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر میزنیم.

بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را روی مواد الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.

حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.
این کیک را برای ۴۰ دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم.

در فاصله ای که کیک میپزد … مواد مزین را درست میکنیم . زرده و پودر شکر و زعفران را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم … شربت را هم درست میکنیم … تمامی موادش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا مثل عسل شل شود.

وقتی کیک پخته شد از فر در میاوریم و همانطور که گرم است مواد مزین را روی آن با برس میمالیم و به دلخواه خشکبار روی آن میریزیم و تزیین میکنیم و مجددا برای ۵ دقیقه گریل را روشن کرده و در فر میگذاریم تا طلایی شود.

بعد از طلایی شدن آنرا از فر در آورده و شربت را روی آن میدهیم تا کاملا به خورد کیک برود … میزان ریختن شربت با شماست که چقدر شیرین شود.
اگر شربت اضافه آمد آنرا برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید.

بعد از شربت میتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم … برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد … بعد از اتمام کار آنرا به شکل مربع برش میزنیم.
کیک باقلوا آماده است.

مطالب بیشتر از سایت ما

نحوه تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی مدل مانتو بهار 94

نحوه تهیه کیک پنیری مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه باقلوا برشی بادام مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت نان نارگیلی مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه مافین نسکافه ای مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی لذیذ مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت مافین موز وشکلات چیپسی مدل لباس بچه گانه

آموزش آشپزی پودینگ میوه مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه شیرینی شکلاتی جدید مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه بیسکوییت دارچینی خوشمزه مدل لباس مردانه 94