بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

نحوه تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی مدل مانتو بهار 94

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس عروس 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس زنانه,مدل مانتو 2015

نحوه تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی مدل مانتو بهار 94

در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم. روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ۴٠ دقیقه قرار دادم.بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.

مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل مانتو بهار 94,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مردانه,
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

 آرد ۲۲۰ گرم
 شیر ولرم ۶۰ میلی لیتر
 کره ۱۷۰ گرم
 شکر قهوه ای ۱۸۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام ۲ قطره )
دارچین ۱ قاشق چای خوری
هل ۱٫۲ قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
پودر بادام ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا ۱٫۲ قاشق چای خوری
پسته به میزان لازم
پودر هل و دارچین به میزان لازم
میوه یوهانس بر به میزان لازم
شکر برای تزیین

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
کره و شکر (من از شکر قهو ه اى استفاده کردم) را خوب زدم تا یکدست شد.

بعد یک عدد تخم مرغ اضافه کردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یک قاشق جایخورى دارچین،
نصف قاشق چایخورى هل، کمى جوز هندى رنده شده و کمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه کردم و خوب هم زدم.سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ۴٠ دقیقه قرار دادم.بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.

مطالب بیشتر از سایت ما

نحوه تهیه کیک پنیری مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه باقلوا برشی بادام مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت نان نارگیلی مدل لباس بچه گانه

نحوه تهیه مافین نسکافه ای مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی لذیذ مدل لباس بچه گانه

نحوه پخت مافین موز وشکلات چیپسی مدل لباس بچه گانه

آموزش آشپزی پودینگ میوه مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه شیرینی شکلاتی جدید مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه بیسکوییت دارچینی خوشمزه مدل لباس مردانه 94

نحوه درست کردن کیک یزدی خوشمزه مدل لباس مردانه 94