آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد | ۲۲۰ گرم |
شیر ولرم | ۶۰ میلی لیتر |
کره | ۱۷۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۱۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۴۰ میلی لیتر |
وانیل | به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام ۲ قطره ) |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
هل | ۱٫۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی رنده شده | به میزان لازم |
زنجبیل تازه رنده شده کمی | به میزان لازم |
پودر بادام | ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
بیکینگ سودا | ۱٫۲ قاشق چای خوری |
پسته | به میزان لازم |
پودر هل و دارچین | به میزان لازم |
میوه یوهانس بر | به میزان لازم |
شکر | برای تزیین |
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
کره و شکر (من از شکر قهو ه اى استفاده کردم) را خوب زدم تا یکدست شد.
بعد یک عدد تخم مرغ اضافه کردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یک قاشق جایخورى دارچین،
نصف قاشق چایخورى هل، کمى جوز هندى رنده شده و کمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه کردم و خوب هم زدم.سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الک شده به همرا ه بکینگ سودا و بکینک پودر را کم کم اضافه کردم و آرام هم زدم.مواد را در قالب چرب شده و کمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و کمى مغز پسته ریختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ۴٠ دقیقه قرار دادم.بعد پخت و سرد شدن کمى پودر هل و شکر و دارچین روش پاشیدم.