
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه :
پودر کاکائو نصف فنجان (شیرین نشده)
قهوه ۱ و ۱/۴ فنجان (داغ)
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم (تکه های کوچک که آب شدنش راحت باشد)
آرد ۱ و ۱/۳ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره نصف فنجان (بدون نمک، در دمای اتاق)
شکر نصف فنجان
شکر قهوه ای نصف فنجان
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. آن اندازه قهوه دم کنید که ۱ و ۱/۴ فنجان قهوه ی دم شده به اضافه ی یک فنجان برای نوشیدن دست بدهد. زمانی که قهوه دم می کشد، کاغذ کاپ کیک را کف قالب های کاپ کیک قرار دهید و آن را کنار بگذارید.
۲٫ در یک کاسه، قهوه ی داغ، پودر کاکائوی شیرین نشده و شکلات تلخ را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳٫ آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ی بزرگ الک کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس کنار بگذارید.
۴٫ در یک کاسه ی بزرگ دیگر با استفاده از یک همزن کره را ۱ دقیقه بزنید و خامه ای کنید. شکر سفید و قهوه ای را به کره اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانی که رنگ مخلوط روشن و پفکی شود هم بزنید و خامه ای کنید. تخم مرغ اول را به مخلوط کره اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس تخم مرغ دوم را بزنید و هم بزنید. در آخر عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۵٫ مخلوط آرد را به صورت ۱/۳ در هر نوبت به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. با دقت مخلوط شکلات را به خمیر اضافه کنید و با یک کاردک یا قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. با یک ملاقه ی بستنی کشی مخلوط را داخل قالب ها بریزید. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که وقتی به کاپ کیک ها دست می زنید حالت فنری پیدا کرده باشند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.