
مواد لازم برای دو پیتزا در قالب ۲۵ سانتی :
میگوی پاک کرده ۳۰۰ گرم
پیازخرد شده ۱عدد متوسط
گوجهفرنگی خردشده ۲ عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خردشده ۱عدد متوسط
قارچ ورقه ورقه شده ۱۰۰گرم
سس پیتزا(طرز تهیه آن در پایین آمده است) بهمقدار لازم
پنیر فیلا فیلا رنده شده ۳۵۰ گرم
زیتون بدون هسته ۶- ۵ عدد
سیر رنده شده ۲حبه
نمک و فلفل و ارگانو بهمیزان لازم
روش تهیهی پیتزای میگو:
خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس بهترتیب: پیاز، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید. فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و ظرف پیتزا را بهمدت ۱۵ دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و مدت ۱۰ دقیقهی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.
مواد لازم برای سُس پیتزا:
رب گوجهفرنگی ۱پیمانه
آویشن ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
جوزهندی ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
سرکه نصف پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
ادویهی کاری ۱ قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه سُس :
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
آب گرم ۱پیمانه
خمیرترش ۱قاشق سوپخوری
آرد سفید گندم ۳- ۵/۲ پیمانه
شکر ۱قاشق چایخوری
نمک ۱قاشق چایخوری
روش تهیهی خمیر:
آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسهای که چرب نباشد، مخلوط کنید و بهمدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد). سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کردهاید باز کنید.