بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

نحوه درست کردن کیک یزدی خوشمزه مدل لباس مردانه 94

مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 94,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل لباس عروس,مدل لباس,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس زنانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو

نحوه درست کردن کیک یزدی خوشمزه مدل لباس مردانه 94

مواد اولیه : برای ۱۰ نفر شیر                                                            ۱پیمانه (پرچرب) خلال بادام                                                         به میزان لازم نمک                                                 ۱چهارم قاشق چایخوری شکر                                                                 نصف پیمانه وانیل                                               ۱چهارم قاشق چایخوری روغن                                 نصف پیمانه (محلی یا کره یا مایع) شیره شکر             ۲قاشق غذاخوری (محلول غلیظ آب و شکر) تخم مرغ                                                                  ۲عدد بیکینگ پودر                                      ۱ونیم قاشق چایخوری آرد             ۲پیمانه (سفید و الک شده مخصوص شیرینی پزی) هل                                    ۱قاشق چایخوری (آسیاب شده) خلال پسته                                                   به میزان لازم گلاب                                                          به میزان لازم

مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 94,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس بچه گانه 2015,

 آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :
برای ۱۰ نفر
شیر                                                            ۱پیمانه (پرچرب)
خلال بادام                                                         به میزان لازم
نمک                                                 ۱چهارم قاشق چایخوری
شکر                                                                 نصف پیمانه
وانیل                                               ۱چهارم قاشق چایخوری
روغن                                 نصف پیمانه (محلی یا کره یا مایع)
شیره شکر             ۲قاشق غذاخوری (محلول غلیظ آب و شکر)
تخم مرغ                                                                  ۲عدد
بیکینگ پودر                                      ۱ونیم قاشق چایخوری
آرد             ۲پیمانه (سفید و الک شده مخصوص شیرینی پزی)
هل                                    ۱قاشق چایخوری (آسیاب شده)
خلال پسته                                                   به میزان لازم
گلاب                                                          به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا خلال پسته و بادام را در مقداری گلاب و شکر خیس کرده و درون یخچال قرار دهید تا نرم شود.سپس در ظرفی مناسب تخم مرغ،وانیل و شکر را مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید تا مخلوط شما سفید رنگ شود.سپس شیره شکر که همان شربت غلیظ شکر و آب است را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.در این مرحله کره یا روغن محلی را آب کرده و به مواد بیفزایید و بعد از مخلوط کردن شیر را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید .

در ظرفی جداگانه آرد را ۳بار الک کرده و هل آسیاب شده،نمک و بیکینگ پودر را به آن بیفزایید و دوباره الک کنید و به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی به صورت دورانی کاملا مخلوط کنید.سپس کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی(کپسول)را داخل قالب های مناسب کیک فنجانی قرار داده و دوسوم آن را با مواد پر کنید و روی آن مقداری خلال پسته و بادام خیس خورده(بدون آب اضافی)ریخته و کمی کنجد هم بزنید.

حال قالب را در سینی فر قرار داده و آن را در طبقه وسط فری که از ۱۰دقیقه قبل با درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد یا ۳۶۰درجه فارنهایت گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

نکات:

۱)این شیرینی  در شهرهایی به جز یزد معمولا با اسانس پرتقال تهیه میشود.

۲)در صورت تمایل برای تهیه شیره شکر از گلاب غلیظ به جای اب استفاده کنید.

۳)استفاده از اسانس غلیظ هل به جای هل آسیاب شده کیک شما را خوشمزه تر میکند ولی توجه داشته باشید این اسانس ها معمولا خیلی تلخ هستند و باید به میزان بسیار کم استفاده شوند.

۴)بهترین نوع کیک یزدی در شهر یزد با استفاده از روغن محلی طبخ میشود که طعم آن با سایر نمونه ها بسیار متفاوت است.

۵)بهتر است خلال ها را از شب قبل درون یخچال قرار دهید و در صورت تمایل کمی هل هم به آن بیفزایید تا خوشمزه تر شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

درست کردن کیک پسته ایی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کیک مکزیکی مدل لباس مردانه 94

آموزش درست کردن پودینگ قهوه مدل لباس بچه گانه

آموز درست کردن پنیر پیتزا مدل مانتو تابستان 94

پیتزا سبزیجات و طرز تهیه آن مدل مانتو تابستان 94

طرز تهیه پیتزا میگو خوشمزه مدل مانتو تابستان 94

آموزش درست کردن پیتزا کش دار مدل مانتو تابستان 94

نحوه درست کردن پیتزا گوشت و بادمجان مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه پیتزا قارچ مخلوط خوشمزه مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه پلو کرمانی با گوشت مدل مانتو بهار 94