بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموز درست کردن پنیر پیتزا مدل مانتو تابستان 94

لباس مجلسی,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه,مدل مانتو,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس مجلسی 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو بهار 94,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل لباس,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه,مدل لباس زنانه 2015,عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو ایرانی

آموز درست کردن پنیر پیتزا مدل مانتو تابستان 94

در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می‌آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد. تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید.

لباس مجلسی,آموزش خیاطی,مدل لباس زنانه,مدل مانتو,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس مجلسی 2015,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو بهار 94,مدل مو زنانه,
پنیر همیشه گران‌قیمت‌ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست پس اگر بشود این پنیر را در خانه آماده کرد در هزینه‌ها تا حد زیادی صرفه‌جویی خواهد شد. برای این کار لازم است شیر را در دمای ۶۳ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت یا در دمای ۷۲ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ ثانیه حرارت دهید. 

دقت داشته باشید در هنگام حرارت دیدن، شیر نسوزد یا سر نرود. بعد از این مرحله نوبت سرد کردن شیر یا قرار دادن ظرف آن در آب سرد یا یخ است.

در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می‌آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد. تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید.

هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می‌آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین می‌برد و طعم آن را خراب می‌کند.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

پیتزا سبزیجات و طرز تهیه آن مدل مانتو تابستان 94

طرز تهیه پیتزا میگو خوشمزه مدل مانتو تابستان 94

آموزش درست کردن پیتزا کش دار مدل مانتو تابستان 94

نحوه درست کردن پیتزا گوشت و بادمجان مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه پیتزا قارچ مخلوط خوشمزه مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه پلو کرمانی با گوشت مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه شیرینی دانمارکی مدل مانتو بهار 94

شربت لیمو و تهیه آن مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه پیتزا مکزیکی +آموزش مدل مانتو بهار 94