۱٫ روغن زیتون را در یک تابه ی ۳۰ سانتی متری در دار (در آن فعلاً باز باشد) داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا طلایی شود.
۲٫ زمانی که پیاز در حال پختن است برگ کلم ها را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. برگ ها را به شکل تکه های لقمه ای درشت برش دهید.
۳٫ زمانی که پیاز اماده شد، برگ کلم و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. ۵ دقیقه تا زمانی که برگ کلم پلاسیده شود گاهی هم بزنید و بپزید. ۱/۳ فنجان سرکه بالزامیک را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
۴٫ فلفل دلمه ای شیرین و عدس ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید و باقی سرکه بالزامیک را بریزید. خوب هم بزنید. پنیر فتا را بپاشید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک؛ فلفل یا سرکه بالزامیک اضافه کنید.
۵٫ از روی شعله بردارید و نوش جان کنید. این خوراک را میتوان گرم به همراه برنج و یا به تنهایی سرو کرد. سرد آن هم خوشمزه است.