بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه گشنیز پلو خوشمزه مدل لباس مجلسی 94

مدل مانتو,آموزش آشپزی,گشنیز پلو,عروس,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس مردانه,آموزش آشپزی,مدل لباس,مدل مانتو 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مجلسی 94,طرز تهیه گشنیز پلو,لباس مجلسی,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس عروس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس بچه گانه,لباس مجلسی زنانه,طرز تهیه گشنیز پلو,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو بهار 94,مدل مو زنانه,گشنیز پلو,آموزش خیاطی,مدل مانتو دخترانه

آموزش تهیه گشنیز پلو خوشمزه مدل لباس مجلسی 94

ابتدا گوشت را به خوبی ورز میدهیم و آن را به شکل گلوله های کوچک در آورده و به اصطلاح قلقلی میکنیم و آنها را در کره داغ شده به خوبی سرخ میکنیم و در انتها شعله را خاموش کرده و زعفران آبکرده روی آنها میدهیم و دوباره شعله را روشن میکنیم تا آب زعفران تبخیر شود.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن گشنیز خرد شده را به صورت لا به لا و همراه با پودر تخم گشنیز به برنج میزنیم و آن را دم می اندازیم.در پایان پخت گوشتهای قلقلی را روی برنج قرار داده و سرو میکنیم.

گشنیز پلو

طرز تهیه گشنیز پلو متفاوت ایرانی را در سایت مد روز بخوانید.

مواد اولیه :

برای ۷ نفر
برنج۶پیمانه
گوشت۷۵۰گرم (چرخکرده)
کرهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
تخم گشنیز۲قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
نمکبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مدل مانتو,آموزش آشپزی,گشنیز پلو,عروس,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس مردانه,آموزش آشپزی,

طرز تهیه

ابتدا گوشت را به خوبی ورز میدهیم و آن را به شکل گلوله های کوچک در آورده و به اصطلاح قلقلی میکنیم و آنها را در کره داغ شده به خوبی سرخ میکنیم و در انتها شعله را خاموش کرده و زعفران آبکرده روی آنها میدهیم و دوباره شعله را روشن میکنیم تا آب زعفران تبخیر شود.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و بعد از آبکش کردن گشنیز خرد شده را به صورت لا به لا و همراه با پودر تخم گشنیز به برنج میزنیم و آن را دم می اندازیم.در پایان پخت گوشتهای قلقلی را روی برنج قرار داده و سرو میکنیم.

نکات:

۱)بهتر است برای ته دیگ این غذا از کاهو استفاده شود.
۲)اگر دوست دارید تخم گشنیز را حذف کنید.
۳)بهتر است آب زعفران غلیظی تهیه کنید تا بعد از افزودن به گوشتها آنها وا نروند و نرم نشوند.
نوش جان

آموزش تهیه گشنیز پلو خوشمزه

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه خوراک سیب زمینی و سوسیس دودی مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه فیله ی مرغ پنیری خوشمزه مدل مانتو بهار 94

طرز تهیه خواراک گوشت با سبزیجات مدل مانتو تابستان 94

طرز تهیه آش جو و سوپ جو با سبزیجات مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه پیتزا فاهیتا متفاوت پیتزا

طرز تهیه پیتزا خانگی+سریع ترین روش آموزش پخت پیتزا

طرز تهیه خوراک ذرت خامه ای جدید مدل لباس مجلسی 94

طرز تهیه کیک اسفنجی جدید مدل لباس مجلسی 94

آموزش و طرز تهیه آش برنج همدان مدل مانتو تابستان 94

آموزش و طرز تهیه کیک اسفناج مدل لباس مجلسی 94