ابتدا در ظرفی مناسب پیاز خرد کرده را با کمی روغن یا کره تفت داده و گوشت خرد شده را به آن اضافه میکنیم، سپس هویج، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و بعد از کمی تفت دادن با مقداری آب میگذاریم تا گوشتها بپزند. در آخر پخت گشنیز را اضافه میکنیم.
پستههای خام را کمی با آب گرم خیس کرده و پوست روی آن را میگیریم و با چاقو به دو قسمت تقسیم کرده و لپه میکنیم .در ظرفی مناسب برنج را با سبزی به مرحله آبکشی رسانده و آبکش میکنیم.داخل قابلمه روغن ریخته و کمی برنج ته قابلمه میریزیم و با مواد گوشتی روی آن را میپوشانیم سپس مابقی برنج را روی مواد گوشتی ریخته و در آخر پستهها را روی برنج میریزیم و برنج را دم مینماییم.
طرز تهیه پسته پلو
آموزشی دیگر از سری آموزش پخت غذاهای ایرانی این بار طرز تهیه پسته پلو ایرانی را به شما آموزش میدهیم
زمان آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
برنج۳پیمانه
سبزی۱و نیم پیمانه (پلویی و خرد شده)
پسته۱و۱چهارم پیمانه (خام)
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
گوشتنیم کیلو (گوسفندی و بدون استخوان و چربی)
هویج۱عدد (اختیاری)
گشنیزبه میزان لازم
پیاز۱عدد (ریز شده)
روغنبه میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز خرد کرده را با کمی روغن یا کره تفت داده و گوشت خرد شده را به آن اضافه میکنیم، سپس هویج، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و بعد از کمی تفت دادن با مقداری آب میگذاریم تا گوشتها بپزند. در آخر پخت گشنیز را اضافه میکنیم.
پستههای خام را کمی با آب گرم خیس کرده و پوست روی آن را میگیریم و با چاقو به دو قسمت تقسیم کرده و لپه میکنیم .در ظرفی مناسب برنج را با سبزی به مرحله آبکشی رسانده و آبکش میکنیم.داخل قابلمه روغن ریخته و کمی برنج ته قابلمه میریزیم و با مواد گوشتی روی آن را میپوشانیم سپس مابقی برنج را روی مواد گوشتی ریخته و در آخر پستهها را روی برنج میریزیم و برنج را دم مینماییم.
نکات:
۱)بهتر است پسته ها را از شب قبل داخل آب و شکر خیس کنید تا خوشمزه تر و نرم تر شوند.
۲)میتوانید پسته ها را به صورت درسته هم استفاده کنید.
۳)اگر از پسته تازه استفاده میکنید آن را خیس نکنید.
۴)اگر پسته شما شور است آن را کاملا بشویید و دیر تر به غذا اضافه کنید.
۵)میتوانید به جای سبزی های موجود در دستور از سایر سبزی های معطر و دلخواه استفاده کنید.
۶)در صورت دلخواه گوشت را جدا طبخ کرده و روی برنج قرار دهید.
نوش جان