طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو
یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خوشمزه اند

ته چین بال مرغ با باقلا پلو در یک نگاه
۲۰ دقیقه
۴۰ دقیقه
موردمصرف : | غذای اصلی |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی رسمی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | متوسط |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
برنج هایلی
برنج هایلی یکی از با کیفیت ترین برنج های موجود در بازار برنج است که با قیمتی مناسب به بازار عرضه شده است. برنج هایلی از بهترین شالیزارهای هند تهیه شده و سیستم کنترل کیفی در طول پروسه تامین، کیفیت نهایی محصول را تضمین می نماید. برنج هایلی بهترین دوست هر کدبانوی ایرانی با توجه به طعم خوش و خوش پخت بودن خواهد بود و شما را در مهمانی ها سربلند خواهد کرد .
کیفیت و قیمت مناسب این برنج به همراه تبلیغات موثر گسترده، موجب گردیده است که برنج هایلی سهم بازار قابل توجهی از برنج های وارداتی را به خود اختصاص دهد. |
">برنج
طرز تهیه : ته چین بال مرغ با باقلا پلو
ابتدا بالهای مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل وکمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگه میتونید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
قابلمه برای برنج رو آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید رو اضافه میکنیم و مواد رو اهسته زیرورو میکنیم .
حالا قابلمه را چرب کرده و بالها رو مرتب می چینیم و بعد برنج رو میریزیم و کمی فشار میدیم اگه بخوایم توی فر بپزیم با فویل می پوشونیم
چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا بصورت معمول روی گاز دم میکنیم.
نوش جان