طرز تهیه بیسکویتهای جوپرک
طرز تهیه بسکویتهای مقوی و لذیذ با جو پرک آسیاب شده
بیسکویتهای جوپرک در یک نگاه
۳۰ دقیقه
۱۵ دقیقه
موردمصرف : | دسر |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی خانوادگی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | مشخص نشده |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم جهت تهیه بیسکویتهای جوپرک برای ۶ نفر
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
آرد | ۱/۲ تا ۳/۴ | پیمانه | |
شکر | ۱/۲ | پیمانه | پودری |
وانیل | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
بیکینگ پودر | ۱ | قاشق مربا خوری | |
روغن ذرت | ۲-۳ | قاشق غذا خوری | |
تخم مرغ | ۱ | عدد | |
شیر | ۱/۳ | پیمانه | |
دارچین | ۱/۲ | قاشق غذا خوری |
طرز تهیه : بیسکویتهای جوپرک
ابتدا آرد الک شده رو همراه جوپرک آسیاب شده و پکینگ پودرو دارچین مخلوط کنید.
در ظرف دیگر شکر رو با روغن خوب هم بزنید تا کاملا کرم مانند شود
سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم زدن رو ادامه داده تا کاملا کش دار شود
سپس بعد به مواد خشک اضافه کنید. بعد کم کم شیر رو بریزید تا خمیر نرم و قابل فرم بدست بیاد.
خمیر را باز کرده و بصورت گرد قالب بزنید و روی بیسکویتها رو با شکلات چیپسی تزیین کنید.
سینی فر را چرب کرده بیسکویتها را با فاصله کم بچینید و در فر از قبل گرم با حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۰-۱۲دقیقه بپزید.
در صورت دلخواه میتونید کمی زنجبیل هم اضافه کنید
نوش جان