مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس,مدل مانتو ایرانی,مدل مانتو 94,مدل مانتو,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو بهار 94,آموزش خیاطی,طرز تهیه باقلوای چیلی,مدل مانتو دخترانه,طرز تهیه باقلوا,عروس,مدل لباس زنانه,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 2015,مدل لباس مجلسی,لباس مجلسی زنانه,طرز تهیه باقلوای چیلی,مدل مو زنانه,مدل لباس مردانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مردانه 94,طرز تهیه باقلوا
طرز تهیه باقلوای چیلی مدل لباس
۳٫ ته خمیر را جمع کرده و به شکل استوانهای در قالب میچینیم و با کف دست کمی روی آن فشار میآوریم. درنهایت روی باقلوا را کمی رشته کادایف میریزیم. قالب را حدودا ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و باقلوا را میپزیم.
طرز تهیه و دستور پخت باقلوای چیلی

طرز تهیه و روش پخت باقلوای چیلی
طرز تهیه باقلوای چیلی,ابتدا آب و شکر را داخل قابلمهای گود به جوش میآوریم تا یکدست شده و قوام بیایند. برای اینکه شربت شکرک نزند در اواخر پخت به آن گلوکز اضافه میکنیم. در آخر پودر هل را به شربت اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمیداریم.
مواد لازم:
- خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: یک بسته
- پنیر لبنه: ۱۰۰ گرم
- کرم پاتی سیر: ۱۰۰ گرم
- مغز گردو، بادام و پسته: از هر کدام ۷۵ گرم
- کره: ۲۰۰ گرم
- روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
- هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- آب: ۳۰۰ میلی لیتر
- گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل: دو قاشق چایخوری
- رشته کادایف و خمیرمارسیپان: برای تزئین
روش تهیه:
۱٫ ابتدا آب و شکر را داخل قابلمهای گود به جوش میآوریم تا یکدست شده و قوام بیایند. برای اینکه شربت شکرک نزند در اواخر پخت به آن گلوکز اضافه میکنیم. در آخر پودر هل را به شربت اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمیداریم.
۲٫ در این مرحله داخل کاسهای گود کرم، پنیر، مغزها و ادویهها را مخلوط میکنیم. یک ورقه از خمیر را پهن کرده، ضلع طولی آن را دو بار روی خودش تا میزنیم، یک قاشق از مواد را روی آن گذاشته و لوله میکنیم.
۳٫ ته خمیر را جمع کرده و به شکل استوانهای در قالب میچینیم و با کف دست کمی روی آن فشار میآوریم. درنهایت روی باقلوا را کمی رشته کادایف میریزیم. قالب را حدودا ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و باقلوا را میپزیم.
۴٫ پس از پخت که باقلواها به رنگ طلایی در آمدند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شوند سپس کمی پودر هل روی مواد میپاشیم و روی کل باقلوا را شربت قوامآمده میریزیم تا جایی که به خورد کل رشتهها برود.
۵٫ درنهایت توسط خمیر مارسیپان با دست فلفل چیلی آماده میکنیم و روی رشتهها میگذاریم.
مطالب بیشتر از سایت ما
جدیدترین مدل کیک عروسی 2015 چند طبقه مدل لباس عروس 2015
طرز تهیه کیک سیب زمینی سرخ شده مدل لباس مردانه 94
دستور پخت املت سبزیجات+نحوه تهیه مدل لباس بچه گانه
طرز تهیه سوپ سبزیجات بسیار لذیذ مدل لباس مردانه 94
نحوه تهیه وپخت کته با ماهی سالمون غذای شب عید مدل لباس بچه گانه
نحوره تهیه و پخت شیرینی پاپیون مخصوص عید94 مدل لباس مردانه 94
طرز تهیه خمیر سمبوسه آسان+نحوه تهیه مدل لباس بچه گانه
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی آسان مدل مانتو تابستان 94
طرز تهیه تارت گریپ فروت مدل لباس مجلسی 94
طرز تهیه کیک گورخری زبرا کیک مدل مانتو تابستان 94