دستور پخت کیک زبرا
کیکی بسار خوشمزه با تزیین زیبا و شیک برای تولد و جشن

کیک گورخری یا زبرا کیک
۳۰ دقیقه
۶۰ دقیقه
موردمصرف : | دسر |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی خانوادگی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | ساده |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم برای تهیه کیک گورخری زبرا کیک برای ۴ نفر
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
تخم مرغ | ۴ | عدد | |
آرد | ۲ | لیوان | الک شده |
روغن مایع | ۱ | لیوان | |
وانیل | ۱/۴ | قاشق چای خوری | |
شیر | ۱ | لیوان | |
پودر کاکائو | ۲ | قاشق چای خوری | |
بیکینگ پودر | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
شکر | ۱ | لیوان | |
نمک | ۱/۴ | قاشق چای خوری |
طرز تهیه : کیک گورخری زبرا کیک
تخم مرغ ، نمک ، وانیل و شکر را می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود
سپس شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و اضافه میکنیم ، مواد را به ۲ قسمت تقسیم میکنیم و به ۱ قسمت پودر کاکائو الک شده اضافه میکنیم.
قالب را با روغن جامد چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ را هم چرب می کنیم ، در مرکز قالب ۱ ملاقه از مایع سفید رنگ ریخته و در مرکز مایع سفید رنگ ۱ ملاقه مایع کاکائویی می ریزیم.
به این ترتیب ادامه میدهم تا مواد تموم بشه ( دقت کنید که حتما مواد در مرکز ریخته بشه ) ، با دمای ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده به مدت ۴۵ – ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
نکته :
میتوانید برای طعم بهتر مقداری پوست پرتقال رنده شده به مایه کیک سفید اضافه کنید
