مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,کباب کوبیده سنتی,مدل مانتو تابستان 94,کباب کوبیده سنتی,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو,مدل مو زنانه,مدل مانتو ایرانی,عروس,آموزش خیاطی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس بچه گانه,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس زنانه
طرز تهیه کباب کوبیده سنتی مدل لباس بچه گانه
طرز تهیه کباب سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایینتر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.
کباب کوبیده سنتی

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی ایرانی، طرزتهیه کباب،کوبیده،
در این بخش از کوفته و کباب سایت مدل لباس ، نحوه پخت و طرز تهیه کباب کوبیده سنتی را قرار داده ایم
پخت کباب کوبیده سنتی در خانه
با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای کباب سنتی :
گوشت مخلوط چرخ کرده |
برای هر سیخ ۷۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
جوش شیرین |
نصف قاشق چایخوری |
پیاز |
۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت |
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
طرز تهیه کباب سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایینتر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.
beytoote
مطالب بیشتر از سایت ما
شما هم سالاد الویه دوست دارید؟ مدل لباس بچه گانه
طرز تهیه کباب لندنی مدل لباس مجلسی 94
طرز تهیه کیک بهار نارنج مدل مانتو تابستان 94
طرز تهیه کباب قفقازی روش جدید مدل لباس مجلسی 94
طرز تهیه کلوچه مربایی مدل قلب مدل لباس مجلسی 94
طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی مدل لباس
کیک پنیر و گردو به سبک آنا اولسون مدل لباس
طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی ژله ای مدل لباس
طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه مدل لباس
طرز تهیه ساندویچ گوشت با کاهو مدل لباس مجلسی 94