بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش شله قلم کار مدل لباس مجلسی 94

مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو,مدل مانتو 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه آش شله قلم کار مدل لباس مجلسی 94

به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید ( آنقدر آب اضافه کنید که بتوانید مواد را به راحتی هم بزنید ) سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید اش جا بیفتد ، اش را در ظرف بکشید و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین و سرو کنید ( میتوانید چند قاشق کشک با اش مخلوط کنید ).

مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,

 آموزش تهیه آش شله قلم کار

گوشت قرمز ۵۰۰ گرم  .  گندم ۱ لیوان  .  عدس ۲ لیوان  .  نخود ۱ لیوان  .  لوبیا چیتی ۱ لیوان

برنج ۱ لیوان  .  سبزی آش ۱ کیلوگرم  .  ترخون ۵ قاشق غذاخوری  .  پیاز ۵ عدد  .  کشک و نعنا مقداری

طرز تهیه : از شب قبل گندم ، عدس ، نخود و لوبیا را خیس دهید ( در این مدت آب حبوبات را چند بار تعویض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود ) ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید.

گندم را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت بپزد تا نرم شود ، نخود و لوبیا را نیز داخل قابلمه دیگری بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

گوشت را خرد کنید و همراه با ۱ پیاز ، چند حبه سیر و چند لیوان اب داخل قابلمه ای بریزید و ۱ ساعت روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود ( میتوانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه تر شود ) ؛ پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید و اب گوشت را صاف کنید و برای آش کنار بگذارید.

عدس و برنج را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، سبزی آش را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) و همراه با ترخون به مواد اضافه نمایید و پس از ۳۰ دقیقه گندم و نخود و لوبیای پخته ، نصف پیاز داغ ، گوشت ریش ریش شده ، آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نمایید.

به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید ( آنقدر آب اضافه کنید که بتوانید مواد را به راحتی هم بزنید ) سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید اش جا بیفتد ، اش را در ظرف بکشید و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین و سرو کنید ( میتوانید چند قاشق کشک با اش مخلوط کنید ).

نکته ها : این اش بسیار خوشمزه گزینه ای مناسب برای سفره های افطار و نذری است ، هرچه پیاز داغ آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر میشود ، سبزی آش شله قلمکار ترکیبی مساوی از جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ، نعناع ، ریحان و مرزه است.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آش گندم و جو مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای مدل مانتو

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی مدل مانتو

آموزش تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید مدل مانتو

آموزش تهیه حلیم مرغ مدل مانتو

آموزش تهیه سوپ قارچ و هویج مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه سوپ لوبیا سفید مدل لباس بچه گانه