بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش گندم و جو مدل لباس مجلسی 94

مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه 2015,لباس مجلسی,عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو,مدل مانتو 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه آش گندم و جو مدل لباس مجلسی 94

داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید ، گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید ، پس از ایکه آب به جوش آمد برنج شسته را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به ارامی بپزند ( اگر در طول پخت آش اب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید ).

مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,

آموزش تهیه آش گندم و جو

گندم ۲ لیوان  .  جو ۱ لیوان  .  باقلا ۱ لیوان  .  برنج ۵ قاشق غذاخوری  .  پیاز ۳ عدد  .  سیر ۱۰ حبه

سبزی اش ( جعفری ، تره ، گشنیز ، اسفناج ) ۳۰۰ گرم  .  چغندر ۲ عدد  .  نعنا خشک و کشک مقدار لازم

طرز تهیه : گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ).

داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید ، گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید ، پس از ایکه آب به جوش آمد برنج شسته را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به ارامی بپزند ( اگر در طول پخت آش اب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید ).

پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید.

چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با ۲ قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید ( این مواد را ۳۰ دقیقه آخر کار اضافه کنید ) ، پس از ۳۰ دقیقه آش را در ظرف بکشید و همراه با نعنا داغ ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

نکته ها : این اش گوشت ندارد اما اگر دوست داشتید میتوانید کمی گوشت قرمز را جداگانه بپزید و ریش ریش کنید و همزمان با اضافه کردن سبزی ها اضافه نمائید.

برای تهیه نعنا داغ کمی نعنای خشک را با مقداری روغن ۱ دقیقه تفت دهید ؛ سبزی های آش شامل ترکیبی مساوی از جعفری ، تره ، گشنیز و اسفناج است اما اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر هم میتوانید استفاده کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ سیب و کلم بروکلی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ قارچ خامه ای مدل مانتو

آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی مدل مانتو

آموزش تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید مدل مانتو

آموزش تهیه حلیم مرغ مدل مانتو

آموزش تهیه سوپ قارچ و هویج مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه سوپ لوبیا سفید مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه حلیم بادمجان با برنج مدل لباس بچه گانه