آموزش تهیه سوپ گوجه فرنگی و نان تست
گوجه فرنگی خرد شده ۲ لیوان . پیاز ۲ عدد . سیر ۵ حبه . روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نان تست خرد شده ۴ عدد . آب مرغ ۲ لیوان . سبزی ریحان یا پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه : روغن زیتون یا روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند سپس سیرهایی که ریز خرد کرده اید را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را پوست بگیرید ( گوجه فرنگی ها را ۱ دقیقه در اب جوش بریزید سپس داخل ظرف اب سرد بیندازید تا پوست شان به راحتی جدا شود ) ، گوجه فرنگی های پوست گرفته را خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه نمایید.
چند دقیقه گوجه فرنگی ها را تفت دهید سپس اب مرغ و سبزی ریحان یا پونه ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید ، به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید سوپ به ارامی بجوشد.
در این فاصله نان تست را آماده کنید ، نان های تست را به شکل مکعبی خرد کنید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و نان ها را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند ، طرف دیگر نان ها را نیز طلایی کنید.
پس از ۲۵ دقیقه که سوپ جوشید باید نان های تست را اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید نان ها ۵ دقیقه در داخل سوپ بجوشند.
پس از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید ، ۱۰ دقیقه به سوپ استراحت دهید سپس در ظرف بکشید و با ریحان و پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.