کیک بهار نارنج
آموزش،تهیه،دستور پخت،کیک،بهار نارنج،عرق
مدل لباس >>> آموزش آشپزی
طرز تهیه کیک بهار نارنج
بهار که میآید بوی بهارنارنج همه را سرمست میکند، البته این سرمستی میتواند ادامهدار باشد؛ اگر شما از عرق این گل خوشبو در نوشیدنیها و حتی دسرهای فصلتان هم استفاده کنید.
مواد لازم
۱۵۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم شکر
۲ قچ بیکینگ پودر
۱ پیمانه آب پرتقال
۲ قچ پوست پرتقال رنده شده
۱ قچ پوست لیمو رنده شده
۴ /۱ پیمانه عرق بهارنارنج
۲ /۱ قچ وانیل
۶ عدد تخممرغ
۱۰۰ گرم کره
کیک طرز تهیه:
۱٫ تخممرغها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسهای بریزید.به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
۲٫ حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۳٫ سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
۴٫ حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسکمخلوط کنید.
۵٫ قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیمساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلاییرنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.