بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه ترشی لبو و ترب مدل مانتو

ترشی ترب,مدل لباس مردانه 94,عروس,طرز تهیه ترشی,ترشی لبو و ترب,مدل مانتو تابستان 94,ترشی لبو,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,ترشی لبو و ترب,مدل لباس مردانه 2015,ترشی لبو,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو بهار 94,آموزش خیاطی,طرز تهیه ترشی,مدل لباس زنانه,ترشی ترب,مدل مانتو 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو دخترانه,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015

طرز تهیه ترشی لبو و ترب مدل مانتو

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.

ترشی لبو ترب

ترشی ترب,مدل لباس مردانه 94,عروس,طرز تهیه ترشی,ترشی لبو و ترب,مدل مانتو تابستان 94,ترشی لبو,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو ایرانی,ترشی لبو و ترب,مدل لباس مردانه 2015,

برای خوشمزه تر شدن ترشی لبو و ترب، یک قاشق سس سویا به آن اضافه کنید

مدل لباس >>> آموزش آشپزی

مواد لازم : برای ۱۶ نفر

لبو بزرگ  ۴ عدد
 ترب سفید بزرگ  ۲ عدد
 نمک  ۴ قاشق چایخوری
 سرکه سیب  به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی لبو و ترب :

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.

ترشی لبو و ترب

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.

نکات:
بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه سوپ نودل و سبزیجات مدل مانتو

دستور تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش مدل مانتو

طرز تهیه میگو کبابی در فر میگو کبابی

طرز تهیه ناگت ماهی با سیب زمینی سرخ شده مدل لباس

طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه دلمه نخود و سیزیجات مدل لباس

طرز تهیه کباب حلزونی مدل لباس

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی متفاوت مدل لباس بچه گانه

طرز تهیه سوپ ماکارونی برای تابستان مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه موس میوه ای خوشمزه مدل لباس مردانه 94