خورشت سیب با آلو قیسی
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم . سیب متوسط ۳ عدد . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آلو قیسی ( زردآلو ) ۱ لیوان . آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری . آرد ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری . پیاز ۱ عدد . سیر ۲ حبه . پودر هل ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری . زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشتتغییر کند.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی ، پودر هل ، نمک ، فلفل و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
سیب ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید ؛ داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، سیب خرد شده و پودر دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند سپس آرد را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه گوشت پخته شد سیب های تفت خورده ، آلوهای قیسی ، شکر و آبلیمو را به خورش اضافه و مخلوط کنید ، در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.