مدل مانتو 94,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس,مدل لباس زنانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس بچه گانه,عروس,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مانتو,مدل لباس مردانه,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مو زنانه,آموزش خیاطی,لباس مجلسی زنانه,لباس مجلسی
آموزش تهیه پتاژ برنج مدل لباس مجلسی 94
زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

آموزش تهیه پتاژ برنج
کره ۵۰ گرم . آرد برنج ۱/۲ لیوان . آب ۳ لیوان . شیر ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد . خامه ۵۰ گرم . ابلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها : بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
مطالب بیشتر از سایت ما
آموزش تهیه آش سبزی مدل لباس مجلسی 94
آموزش تهیه سوپ سیب زمینی مدل لباس مجلسی 94
آموزش تهیه آش رشته مدل لباس مجلسی 94
آموزش تهیه سوپ سبزیجات مدل مانتو تابستان 94
آموزش تهته سوپ جو با سس شیر مدل مانتو تابستان 94
آموزش تهیه آش گندم ساده مدل مانتو
آموزش تهیه سوپ جو و قارچ مدل لباس بچه گانه
آموزش تهیه سوپ سیر مدل لباس بچه گانه
آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی مدل لباس بچه گانه
آموزش تهیه آش انار مدل لباس بچه گانه