بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش سبزی مدل لباس مجلسی 94

مدل مانتو 94,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس,مدل لباس زنانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس بچه گانه,عروس,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی,مدل مانتو,مدل لباس مردانه,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مو زنانه,آموزش خیاطی,لباس مجلسی زنانه,لباس مجلسی

آموزش تهیه آش سبزی مدل لباس مجلسی 94

طرز تهیه : درون قابلمه چند لیوان آب بریزید سپس برنج های نیم دانه که از شب قبل خیس کرده اید ، تره های خرد شده و نصف ترخون ، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجاره دهید برنج بپزد و شل شود ( همانند برنج شله زرد ) ، در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

مدل مانتو 94,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس,مدل لباس زنانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس بچه گانه,عروس,مدل لباس مجلسی,

آموزش تهیه آش سبزی

برنج نیم دانه ۳ لیوان . گوشت ۵۰۰ گرم . تره ۱ کیلوگرم . ترخون ۱۰۰ گرم

لوبیا سفید ۱ لیوان . عدس ۱ لیوان . نخود ۱ لیوان . نمک.فلفل.روغن مقدار لازم

آش سبزی یکی از آش های سنتی و بسیار قدیمی بخصوص در شیراز است که اغلب بعنوان نذری مورد استفاده قرار میگیرد ، این آش اغلب با روغن داغ فراوان ، فلفل سیاه ، آب لیموی تازه و نان سنگک سرو میشود.

طرز تهیه : درون قابلمه چند لیوان آب بریزید سپس برنج های نیم دانه که از شب قبل خیس کرده اید ، تره های خرد شده و نصف ترخون ، نمک و فلفل را درون قابلمه بریزید و با حرارت متوسط اجاره دهید برنج بپزد و شل شود ( همانند برنج شله زرد ) ، در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.

نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض نمائید ، درون قابلمه های جداگانه نخود ، لوبیا و عدس را بپزید ؛ اگر اب عدس تیره شد میتوانید در طول مدت پخت ۱-۲ بار آب ان را تعویض کنید.

درون قابلمه ای دیگر گوشت را بهمراه پیاز خرد کرده تفت دهید و پس از تغییر رنگ گوشت مقداری اب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد ، پس از اینکه گوشت پخت و اب ان تمام شد با پشت چنگال گوشت را له کنید.

پس از اینکه تمام مواد آماده شدند میتوانید پخت اصلی و ترکیب مواد را انجام دهید ، حبوبات پخته و گوشت پخته له شده را به مخلوط برنج و سبزی در حال پخت اضافه کنید و مقداری نیز آب جوش بریزید.

باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید سپس به مواد دیگر اضافه نمائید ؛ حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید آش شما غلیظ و کشدار شود ؛ در ۳۰ دقیقه آخر پخت در قابلمه را ببندید تا مرحله نهایی پخت تکمیل شود.

در این ۲ ساعت باید هر ۱۰ دقیقه اش را خوب بهم بزنید تا آش شما ته نگیرد ، برای سرو اش را در ظرف بکشید و روی ان مقداری روغن داغ بریزید و با پیاز داغ تزئین کنید.

نکته ها : بهترین گوشت برای این آش گوشت گردن یا سردست میباشد ، آش باید تا جایی پخته شود که مواد خوب له شده باشند.

میتوانید برای سهولت بیشتر بعضی از مواد اش را از شب قبل اماده کنید ؛ در مراحل اخر پخت مرتب باید اش را هم بزنید ، راز اصلی خوشمزه شدن و کشدار بودن این اش هم زدن ان است.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه سوپ سیب زمینی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه آش رشته مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه سوپ سبزیجات مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهته سوپ جو با سس شیر مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه آش گندم ساده مدل مانتو

آموزش تهیه سوپ جو و قارچ مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه سوپ سیر مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه آش انار مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه آبگوشت دیزی مدل مانتو بهار 94