بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی مدل لباس بچه گانه

عروس,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس,مدل لباس مردانه,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو بهار 94,مدل مو زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو دخترانه,لباس مجلسی زنانه

آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی مدل لباس بچه گانه

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا ۱۵ دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

عروس,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,لباس مجلسی,

 آموزش تهیه سوپ سبزیجات مجلسی

هویج  ۲۰۰ گرم  .  سیب زمینی ۱۵۰ گرم  .  نخود فرنگی ۱۰۰ گرم

دانه ذرت ۵۰ گرم  .  آب مرغ ۳-۵ لیوان  .  رشته سوپ ۱۵۰ گرم  .  گوجه فرنگی ۵ عدد

نمک . فلفل . آبلیمو به مقدار لازم  .  جعفری و گشنیز یک پیمانه

طرز تهیه : ابتدا هویچ های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی نگینی خرد شده و نخود فرنگی را نیز اضافه کنید.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و بصورت ریز و یک دست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمائید و پس از اینکه کاملا سرخ شد به مواد اضافه کنید و پس از اینکه مواد جوشید حرارت را ملایم کنید تا کم کم سوپ شما جا بیفتد.

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا ۱۵ دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

وقتی سوپ حاضر شد مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید سپس آبلیمو به سوپ اضافه کرده و پس از ۲ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو نمائید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را برای تزئین بهمراه کمی ماست رقیق شده روی سوپ بریزید.

نکته ها : در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید ، غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد ، اگر سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید ۱ لیوان آب جوش در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آش انار مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه آبگوشت دیزی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش جو مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه سوپ شیر مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ و قارچ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط مدل لباس زنانه

آموزش تهیه پن کیک سیب زمینی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه کتلت عدس مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری مدل مانتو بهار 94