آموزش تهیه آش انار
برنج ۱ لیوان . سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) ۱ کیلو . لپه نصف لیوان
دانه انار ۲ کیلو . پیاز سرخ کرده ۴ قاشق غذاخوری . گوشت چرخ کرده نیم کیلو
گلپر ۲ قاشق غذاخوری . روغن ۳ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و ۵ لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
گوشت چرخ کرده را با ۲ پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید.
سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد.
دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید.
نکته ها : میتوانید روی اش را با نعناع داغ تزئین کنید ( ۱ قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم را با ۳ قاشق سوپخوری روغن کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ ان کمی تغییر کند اما مراقب باشید نعنا نسوزد ) ، میزان له شدن مواد بستگی به خودتان دارد ، میتوانید مواد را تا حدی که له شوند نیز بپزید.
بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید و در اینصورت بجای ۲ کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد.