بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آبگوشت دیزی مدل مانتو بهار 94

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی

آموزش تهیه آبگوشت دیزی مدل مانتو بهار 94

وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید ، در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید ، هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

 آموزش تهیه آبگوشت دیزی

نخود  و لوبیای سفید باهم ۱ لیوان  .  گوشت گوسفند با استخوان و چربی  ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۳ عدد .  پیاز  ۲ عدد  .  سیر ۳ حبه  .  سیب زمینی ۵ عدد

رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری  .  فلفل سبز  ۳ عدد  .  نمک ، فلفل ، آبلیمو مقدار لازم

طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در اب خیس کنید ، گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و ۱ عدد از پیازها ، ۳ حبه سیر و گوجه فرنگی هایی که پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.

اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید باید توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید ، این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم انرا خیلی بهتر و جا افتاده تر میکند.

بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی اضافه کنید ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.

یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را داخل غذا بریزید ، پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کرده و به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید.

وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید ، در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید ، هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

نکته ها : دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زیاد درست میکنند و بهتر است در شروع کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه دیزی در اثر اضافه کردن آب در طول پخت تحت تاثیر قرار نگیرد.

میتوانید بجای چربی گوشت از مقداری دنبه استفاده کنید ، هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود.

آبلیمو را هنگام سرو  غذا داخل ظرف بریزید در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ خواهد شد ، میتوانید از لیموعمانی نیز بجای ابلیمو استفاده کنید و در اینصورت باید یک ساعت قبل از پایان پخت حدود ۵لیموعمانی را با چنگال چند بار سوراخ کرده و اضافه کنید.

سرخ کردن رب قبل از رختن درون غذا برای از بین بردن بوی خامی رب و خوشرنگ شدن رب میباشد.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آش جو مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه سوپ شیر مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ و قارچ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط مدل لباس زنانه

آموزش تهیه پن کیک سیب زمینی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه کتلت عدس مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت سیب زمینی پنیری مدل مانتو بهار 94