بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش جو مدل مانتو بهار 94

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی

آموزش تهیه آش جو مدل مانتو بهار 94

نکات : جو یکی از قدیمی ترین غلات است و دارای مقدار بسیار کمی چربی اشباع ، کلسترول و سدیم میباشد ، همچنین منبع خوبی از فیبرغذایی و ویتامین است ، به همین دلیل استفاده از آن به عنوان یک ماده غذایی مفید قابل توجه است.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

آموزش تهیه آش جو

گوشت ماهیچه سردست ۵۰۰ گرم . جو ۳ فنجان  .  برنج ۵ قاشق غذاخوری

پیاز ۵ عدد . سبزی آش خرد شده ( تره و اسفناج و جعفری و گشنیز ) ۵۰۰ گرم

کشک غلیظ ۲ لیوان  . سیر  ۱۵ حبه .  نعناع خشک مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : جو را از چند ساعت قبل خیس دهید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید سپس جو خیس خورده را بهمراه برنج ، گوشت ، ۱ پیاز داخل ان بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.

برای تهیه پیاز داغ و سیر داغ باید ۴ پیاز را پوست کنده و خلالی خرد کنید ، سیرها را نیز رنده کنید و هر کدام ( سیر و پیاز ) را جداگانه نمک بزنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه نعناع داغ باید نعناع را ۱۰ دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس با روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند ( سیاه نشود ) سپس بردارید.

پس از اینکه گوشت نرم شد سبزی های خرد شده ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید سپس اجازه دهید با حرارت ملایم آش جا بیفتد.

پس از جا افتادن آش کشک را اضافه کنید و بگذارید کشک در آش کاملاً بجوشید سپس آش را در ظرف کشیده و روی آن را با مقداری کشک ، سیر داغ ، نعناع داغ و … تزئین کنید.

نکات : جو یکی از قدیمی ترین غلات است و دارای مقدار بسیار کمی چربی اشباع ، کلسترول و سدیم میباشد ، همچنین منبع خوبی از فیبرغذایی و ویتامین است ، به همین دلیل استفاده از آن به عنوان یک ماده غذایی مفید قابل توجه است.

فیبر موجود در جو از نوع فیبر محلول است که باعث کاهش کلسترول خون میشود بنابراین مصرف آن برای افراد دارای کلسترول بالا توصیه میشود.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه سوپ شیر مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ و قارچ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط مدل لباس زنانه

آموزش تهیه پن کیک سیب زمینی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه کتلت عدس مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت سیب زمینی پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ مدل مانتو بهار 94