بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه سوپ شیر مدل مانتو بهار 94

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی

آموزش تهیه سوپ شیر مدل مانتو بهار 94

وقتی آب سوپ کشیده شد ، ۱ قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

آموزش تهیه سوپ شیر

هویج ۳ عدد  .  سیب زمینی ۱ عدد  .  جو پرک ۱ لیوان  .  بلغور گندم ۱ استکان

آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری  .  مرغ ۲۰۰ گرم  .  آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری .  پیاز ۱ عدد

شیر ۶ لیوان  .  جعفری خرد شده مقداری  .  نمک و فلفل و خامه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه : جو و بلغور را نیم ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس کنید ، هویچ و سیب زمینی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

پیاز را ریز خرد کنید و همراه با مرغ و ۴ لیوان آب با حرارت ملایم بپزید و بعد از یک ساعت جو و بلغور و هویچ را به مرغ اضافه کنید ، سپس یک ساعت صبر کنید تا هویچ کاملا بپزد و انگاه سیب زمینی را اضافه کنید .

دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پخته شدند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود ان را از ظرف خارج کنید و استخوان های آن را پاک نموده و دوباره داخل سوپ بریزید.

وقتی آب سوپ کشیده شد ، ۱ قاشق غذا خوری آرد را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید و سپس باقیمانده شیر را لیوان لیوان به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید .

معمولا ۱ ساعت بعد از اضافه کردن شیر سوپ آماده مصرف است ، از یک ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به شما دارد .

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ و قارچ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط مدل لباس زنانه

آموزش تهیه پن کیک سیب زمینی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه کتلت عدس مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت سیب زمینی پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت گوشت و قارچ مدل مانتو