بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 2015,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو ایرانی

آموزش تهیه حلیم گوشت مدل مانتو بهار 94

دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند ، اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

آموزش تهیه حلیم گوشت

گندم ۳۰۰ گرم . گوشت ۳۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . زردچوبه نصف قاشق چایخوری

  نمک ۱ قاشق چایخوری . روغن یا کره مقدار لازم . آب ۱۰ لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم

 

اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک وسیله مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته شود.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

طرز تهیه : ابتدا گندم را ۵ تا ۷ ساعت در آب خیس کنید و بگذارید تا خوب آب جذبش شود ، به این صورت مدت طبخ کاهش میابد.

گوشت را همراه با ۲ لیوان آب داخل قابلمه کوچکی قرار دهید ، پیاز را پوست کرده و به ۴ قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید ، زردچوبه را هم اضافه کنید و شعله اجاق را روی درجه ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد و وقتی گوشت پخت آنرا خوب خرد یا رشته رشته کنید.

گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم انقدر بپزید تا نرم شود و دانه های آن له شوند ، دقت کنید ته نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید ، اگر قبل از نرم شدن گندم آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید.

مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس زنانه,عروس,مدل لباس مردانه 2015,

دقت کنید که گندم باید خوب نرم شود و دانه های آن بصورت پوره نرم شوند ، اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید ، حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفتی در آمده با گوشتی که قبلا اماده کرده اید مخلوط کنید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.

دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیرد ، حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد ، چیزی مابین این حالت مد نظر میباشد.

پس از اماده شدن حلیم و در زمان مصرف روی آن را با دارچین ، روغن حیوانی یا کره داغ و شکر تزئین کنید ، البته بعضی ها حلیم را با نمک و ابلیمو نیز مصرف میکنند که میتوان بنابر سلیقه و عدات غذایی هر شخص حلیم را تزئین نمود.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه کتلت مرغ و قارچ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو کالباس و سبزیجات مخلوط مدل لباس زنانه

آموزش تهیه پن کیک سیب زمینی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه کتلت عدس مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت سیب زمینی پنیری مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت مرغ مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کتلت گوشت و قارچ مدل مانتو

آموزش تهیه کوکو تن ماهی مدل مانتو