مدل مانتو 94,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 94,مدل مو زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس,مدل لباس بچه گانه,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو,مدل لباس عروس,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه,مدل لباس مردانه 2015,لباس مجلسی
آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه مدل مانتو بهار 94
پس از داغ شدن روغن با قاشق کوکوها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود ( اگر مایه کوکو را شل تر تهیه کرده اید تمام مایه کوکو را در ماهیتابه پخش کنید و در ماهیتابه را بگذارید و پس از سرخ شدن برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود ).

آموزش تهیه کوکو نخود و پیازچه
نخود خیس خورده ۲ لیوان . پیازچه ۳۰۰ گرم . تخم مرغ ۳ عدد . پودر سیر و نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید سپس داخل میکسر بریزید و بهمراه پیازچه خرد شده ، مقداری پودر سیر ، نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود ( میتوانید ۲ بار چرخ کنید ).

مواد را با تخم مرغ مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود ( اگر مایه کوکوی شل تری میخواهید مقدار تخم مرغ را بیشتر کنید ) ، ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن بریزید.
پس از داغ شدن روغن با قاشق کوکوها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود ( اگر مایه کوکو را شل تر تهیه کرده اید تمام مایه کوکو را در ماهیتابه پخش کنید و در ماهیتابه را بگذارید و پس از سرخ شدن برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود ).
مطالب بیشتر از سایت ما
آموزش تهیه کتلت سیب زمینی پنیری مدل مانتو بهار 94
آموزش تهیه کتلت مرغ مدل مانتو بهار 94
آموزش تهیه کتلت گوشت و قارچ مدل مانتو
آموزش تهیه کوکو تن ماهی مدل مانتو
آموزش تهیه کوکو کلم بروکلی مدل مانتو
آموزش تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر مدل مانتو
آموزش تهیه کوکو سیب زمینی رشته ای مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کوکو اسفناج پنیری مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کوکو با گوشت کوبیده ابگوشت مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کوکو سبزی مدل لباس مردانه 94