بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه خورش باقالا قاتق گیلانی مدل لباس مجلسی 94

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مردانه 94,عروس,مدل مانتو,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 94,مدل مو زنانه,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل لباس مردانه,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس عروس

آموزش تهیه خورش باقالا قاتق گیلانی مدل لباس مجلسی 94

نکته ها : از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید زیرا باعث دیر پختن لوبیاها میشود ، اگر به بوی سیر حساسیت دارید به جای سیر از یک عدد پیار کوچک استفاده کنید ، اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,

 

لوبیا کشاورزی ( پاچه باقالا ) ۲۰۰ گرم  .  شوید خشک ۵۰ گرم  .  تخم مرغ کامل ۳ عدد

سیر درشت ۵ حبه  .  نمک ، زرد چوبه ، زعفران دم کرده به مقدار لازم

این خورشت از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف میباشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نامهای لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچه باقالا هم معروف میباشد.

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,

طرز تهیه : لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض نمائید سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را از طول به دو نیم قسمت کنید.

سیر را خوب خرد کنید و در مقداری روغن و زرد چوبه چند دقیقه تفت دهید سپس لوبیاها را اضافه کنید و همراه سیر حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

شوید خشک را به همراه زعفران به خورش باقلا اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حدود ۳ لیوان آب داخل ان بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا لوبیاها کمی بپزند سپس نمک را به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا لوبیاها کاملا بپزند.

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,

پس از پختن کامل لوبیاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت باقلا قاتق بشکنید و حرارت زیر ظرف را بالا ببرید تا تخم مرغ کمی سفت شود سپس حرارت زیر ظرف را ملایم کنید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا خورشت به روغن بیفتد.

یک عدد تخم مرغ باقیمانده را جداگانه نیمرو کنید و هنگام سرو روی خورشت قرار دهید و در ظرف مناسب همراه با برنج یا نان سرو کنید.

نکته ها : از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید زیرا باعث دیر پختن لوبیاها میشود ، اگر به بوی سیر حساسیت دارید به جای سیر از یک عدد پیار کوچک استفاده کنید ، اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا خشک کنید.

مقدار تخم مرغ در این خورشت کاملا سلیقه ای است ولی به طور معمول این خورشت نباید زیاد طعم تخم مرغ داشته باشد ، میتوانید از تخم مرغ تنها در داخل خورشت استفاده کنید یا فقط به عنوان تزئین روی ان تخم مرغ نیم رو قرار دهید.

مقدار غلظت این خورشت به ذائقه افراد بستگی دارد ، اگر خورش را سفت تر میپسندید کمی صبر کنید تا آب آن کشیده شود ، در صورت موجود نبودن این نوع باقلا از باقلای سبز ریز یا لپه باقالی هم میتوانید استفاده کنید.

لوبیاهای کشاورزی را حتما داخل یخچال یا جای خیلی خنک نگهداری کنید ، به دلیل اینکه این لوبیاها در مقابل گرما و رطوبت بسیار حساس هیتند و احتمال فساد آن در دمای داخل کابینت بالاست.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه لیه ماهی جنوبی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه خورشت سرگنجشکی جنوبی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه آش شله مشهدی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار لرستانی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه کلم پلو شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه سمبوسه جنوبی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه انار پلو شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کله جوش ایرانی مدل مانتو بهار 94