بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش شله مشهدی مدل لباس مجلسی 94

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مردانه 94,عروس,مدل مانتو,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 94,مدل مو زنانه,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل لباس مردانه,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس عروس

آموزش تهیه آش شله مشهدی مدل لباس مجلسی 94

گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۳-۴ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

لباس مجلسی زنانه,مدل لباس,آموزش خیاطی,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو دخترانه,

 

گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم  .  بلغور گندم ۱ لیوان  .  برنج ۱/۲ لیوان .  باقلا ۱/۲ لیوان

نخود ۱/۲ لیوان  .  لوبیا قرمز ۱/۲ لیوان  .  لوبیا سفید ۱/۲ لیوان  .  لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان

خورشت قیمه آماده ۲ لیوان  .  پیاز ۵ عدد  .  روغن ۵ قاشق غذاخوری  .  دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم

آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته باشد خوشمزه تر است.

طرز تهیه : تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.

گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۳-۴ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشتکوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار لرستانی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه کلم پلو شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه سمبوسه جنوبی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه انار پلو شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کله جوش ایرانی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94