بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی مدل مانتو تابستان 94

مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس مردانه 2015,عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس,مدل لباس,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو 2015,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس زنانه 2015,مدل مو زنانه,مدل لباس مردانه,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه 94,لباس مجلسی,مدل مانتو,مدل مانتو دخترانه

آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی مدل مانتو تابستان 94

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,مدل لباس مردانه 2015,عروس,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس زنانه,مدل لباس عروس,

 آموزش تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

برنج ۵ لیوان . سینه مرغ ۳ عدد . بادمجان ۳ عدد . شکر ۲ قاشق غذاخوری . زرشک ۱۰۰ گرم

آب مرغ ۱ لیوان . زرده تخم مرغ ۲ عدد . ماست پر چرب ۱ لیوان . زعفران دم کرده مقدار لازم

طرز تهیه : سینه های مرغ را با ۱ عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ، روی بادمجان های حلقه شده نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

زرشک را ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس زرشک و شکر را با مقداری روغن یا کره تفت دهید.

داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با ۱/۴ برنج آبکش شده مخلوط کنید ، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.

مقداری زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی این لایه بریزید ، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت ۲-۳ لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.

حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس ۱ لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه انار پلو شیرازی مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کله جوش ایرانی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو

آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94