بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه کله جوش ایرانی مدل مانتو بهار 94

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 94,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,عروس,مدل لباس بچه گانه 2015

آموزش تهیه کله جوش ایرانی مدل مانتو بهار 94

پس از ۱۰ دقیقه که مواد جوشید میتوانید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را اضافه کنید ، در انتها نیز نعنا را بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر نیز مواد بجوشند سپس کله جوش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,

 آموزش تهیه کله جوش ایرانی

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم  .  گردو ۵ عدد  .  کشک ۲۰۰ گرم  .  آرد ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۲ عدد  .  نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری  .  آب ۴ لیوان  .  زردچوبه.نمک.فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : کله جوش غذایی بسیار خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذای اصلی طبخ میشود.

پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

مغز گردوها را خرد کنید و به پیاز داغ اضافه نمائید ، کمی تفت دهید تا گردوها نیز نرم شوند.

گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید سپس گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون ان ۴ لیوان آب ، آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، پس از اینکه به جوش امد کشک را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمائید.

پس از ۱۰ دقیقه که مواد جوشید میتوانید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را اضافه کنید ، در انتها نیز نعنا را بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر نیز مواد بجوشند سپس کله جوش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته ها : میتوانید از مقداری سیر نیز استفاده کنید ، مقدار کشک را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، استفاده از گوشت در این غذا اختیاری میباشد.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو

آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کوفته تبریزی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشتای میگو و پنیر مدل لباس مردانه 94