بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی مدل مانتو بهار 94

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 94,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,عروس,مدل لباس بچه گانه 2015

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی مدل مانتو بهار 94

خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، ۵ دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,

آموزش تهیه آش خیار چمبر مرکزی

خیار چمبر ۱ کیلو  .  گوشت ۲۰۰ گرم  .  نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری  .  سیر ۱۰ حبه  .  پیاز ۳ عدد

گندم ۱ لیوان  .  عدس ۱ لیوان  .  نان خشک ۲ قاشق غذاخوری  .  کشک ۱ لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و گندم را بهمراه ۳ لیوان اب درون قابلمه بریزید و بپزید.

گوشت را چند تکه کنید و با ۱ عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس ۳ لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد ، وقتی اب گوشت به ۱/۳ کاهش یافت میتوانید عدس و گندم پخته شده را به گوشت اضافه کنید.

خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم های خیار را خارج کنید ، خیارها را مانند کرفس حلقه ای خرد کنید ، درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند ( له نشوند ).

۲ عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود ۱ دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید.

خیارهای تفت داده ، نان خشک ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، ۵ دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید ، آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو

آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کوفته تبریزی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشتای میگو و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر مدل لباس مردانه 94