بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 94,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,عروس,مدل لباس بچه گانه 2015

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی مدل مانتو بهار 94

پیاز داغ ، سیر داغ ، بادمجان های نرم شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید ( اگر آب کم بود آب جوش اضافه کنید ) ؛ پس از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس آش را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و … تزئین و سرو کنید.

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,

آموزش تهیه آش بادمجان کرمانشاهی

گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم  .  بادمجان ۱ کیلوگرم  .  نخود ۱ لیوان  .  عدس ۱ لیوان

کشک ۱ لیوان  .  سیر ۴ حبه  .  پیاز ۳ عدد  .  نعناع داغ مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,

طرز تهیه : گوشت را به همراه چند لیوان آب و ۱ پیاز خرد شده داخ قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود سپس گوشت را ریش ریش کنید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس با پشت چنگال خوب له کنید ؛ نخود و عدس را که از شب قبل خیس داده اید درون قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,

۲ عدد پیاز و ۴ حبه سیر را خرد کنید ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید.

پیاز داغ ، سیر داغ ، بادمجان های نرم شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید ( اگر آب کم بود آب جوش اضافه کنید ) ؛ پس از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس آش را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و … تزئین و سرو کنید.

نکته ها : برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم ۱ دقیقه تفت دهید ، در صورت تمایل میتوانید کشک بیشتری استفاده کنید ، میتوانید به جای آب گوشت از عصاره گوشت هم استفاده کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو

آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کوفته تبریزی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشتای میگو و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشِتای هویج و پنیر مدل لباس مردانه 94