مدل لباس زنانه,مدل مانتو 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو ایرانی,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 2015,مدل لباس,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس مردانه 94,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس 2015,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مجلسی 94,عروس,مدل لباس بچه گانه 2015
آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی مدل مانتو بهار 94
درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.

آموزش تهیه میرزا قاسمی شمالی
بادمجان ۵ عدد . سیر ۱ بوته . تخم مرغ ۳ عدد . گوجه فرنگی ۲ عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
طـرز تهیه : بادمجان ها را روی اتش کباب کنید و پوست انها را بکنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست ان بسوزد ) ، همچنین میتوانید بادمجان ها را پوست بگیرید و درون روغن سرخ کنید.
بادمجان ها را ساطوری کنید ( با ضربه چاقو خرد و له کنید ) ، گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید.
درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها خرد شده و بادمجان های ساطوری شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد.
در این فاصله درون ماهیتابه ای جداگانه روغن بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید سپس درون میرزاقاسمی بریزید و لابلای ان جای دهید و بهمراه نان یا برنج سرو نمائید.
مطالب بیشتر از سایت ما
آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو
آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو
آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو
آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کوفته تبریزی مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کدوبره مازندرانی مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه بروشتای میگو و پنیر مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه بروشِتای هویج و پنیر مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه قارچ شکم پر با مرغ و پنیر مدل مانتو تابستان 94